Betaalmethoden

1. Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.


Hoe werkt iDEAL?

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de u heeft daarmee de factuur direct voldaan. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Postbank, Rabobank, Fortis of SNS Bank.


De voordelen van iDEAL

  • iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden;
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Controle en overzicht op uw betaling;
  • Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank

Meer info: Bezoek de website van iDeal... 


2. Betalen met Mister Cash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Meer info: Bezoek de website van Bancontact/Mister Cash... 


3. Betalen met uw Credit Card via PayPal.

U kunt op de website van Meubelpoten.be betalen met uw creditcard (Visa, Mastercard e.d.). Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.


Voordelen PayPal:

  • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken:
  • PayPal's robuuste "proprietary risk models" beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
  • PayPal's technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
  • PayPal's unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
  • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.


Hoe werkt PayPal?

Wanneer op de site van Meubelpoten.be gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina de betaling worden afgerond. U geeft uw creditcard gegevens dus in op de beveiligde externe pagina van PayPal zelf en bent zodoende verzekerd van een veilige transactie. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Voor een PayPal betaling worden geen extra transactie kosten berekend. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden. Meer info: Bezoek de website van PayPal...


4. Betalen met uw Pay Pal tegoed.

Naast betaling met CreditCard kunt u via PayPal eveneens de transactie via uw persoonlijk tegoed voldoen. Na het ingeven van uw persoonsgegevens wordt u doorgeleid naar de betalingspagina van PayPal. U kunt hier inloggen met uw persoonlijke gegevens en de transactie voltooien. PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt van uw tegoed. Voor een PayPal betaling worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden. Meer info: Bezoek de website van PayPal...


5. Vooruitbetaling per bank

Indien u niet over internetbankieren beschikt, dan kunt u kiezen om het bedrag zelf over te maken. Na uw bestelling ontvangt u via de email een orderbevestiging met een factuur, waarop u alle gegevens kunt vinden om het bedrag over te maken. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra u het geld heeft overgemaakt en op onze rekening is bijgeschreven.


Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar:

ABN AMRO bankrekening NL05ABNA0553424173 t.a.v. Dielessen Multishop te Dordrecht.


N.B. Vergeet niet bij uw betaling het ordernummer van uw bestelling te vermelden, dat zorgt namelijk voor een snellere verwerking van uw betaling.


6. Vooruitbetaling vanuit het buitenland.

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar:

IBAN: NL05ABNA0553424173 en BIC/Swift: ABNANL2A

ABN Amro rekening NL05ABNA0553424173 t.a.v. Dielessen Multishop te Dordrecht.


Bij betaling vanuit buitenland dient gebruik gemaakt te worden van het IBAN/BIC-nummer, zodat geen extra kosten voor een buitenland-overboeking gedeeld hoeven worden. De transferkosten voor het overmaken vanuit het buitenland zijn geheel voor rekening van de klant en niet voor Meubelpoten.be. De betaling dient voor verzending te geschieden, aangezien rembours zendingen niet mogelijk zijn naar het buitenland.


7. Op rekening betalen ( 30 dagen betalingstermijn )

Aanhangwagennetten.nl heeft voor de in Nederland gevestigde bedrijven met een geldig KvK en BTW nummer de mogelijkheid om bij bestellingen boven de € 150.- de mogelijkheid om deze op rekening te bestellen met de wettelijke betalingstermijn van 30 dagen. Voor wat betreft de betalingscondities verwijzen we u naar §1. Prijzen en betaling van onze Algemene Voorwaarden.

Wat hebben we van u nodig? Een getekende bestelopdracht met evt. referenties, ordernummer, gewenste leverdatum, betaal- en afleveradres.


N.B. Meubelpoten.be  behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden de bestelling te annuleren als blijkt dat na controle de opgegeven persoon- en/of bedrijfsgegevens niet waarheidsgetrouw en/of op andere wijze misleidend zijn.

 

8. Betaling bij ophalen voldoen á contant.

Bij de keuze voor het ophalen van het product in de showroom van: Meubelpoten.be |  Provincialeweg 8a  |  3329 KP Dordrecht heeft u de mogelijkheid om de betaling á contant te voldoen. Helaas is pinnen (nog) niet mogelijk.


Openingstijden showroom:

Donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur of in overleg via 078 - 6 47 27 18 / 06 - 34 09 02 22

Loading...
Loading...
Loading...